DOUBLE-0 SEVEN

Bola baling~~
posted on Thursday, March 29, 2012 at 11:00 AM | 0 cmnt/s

Hi. Assalamualaikum. How's your day? Cool? Fun? Awesome? Okay okay je? Fantastic? Bad? Okay.  Me? Bad. Muka hitam wehhhhhhhhh. Hahahahaha. Sakai punya Wani -_- K. Aku nk cerita pasal Bola baling semalam (28/3/2012) Semalam memang penat habis. 14 jam aku tak balik rumah. Hahahah lari rumah woiiiii :B Okayokay, first pagi pagi gerak pergi sekolah pukul 7.10 macam tu ah. Sampai je nampak Atiqah dengan Farisah. Then ajak dorng pergi kantin. Lepak sana jap. Jumpa Farah, Atul, Aji and lain lain. Tggu Eva Ain semua dtg lepastu pergi depan jumpa Cikgu Zafir. Dia suruh tggu kat bus stop. K. Memula dah excited gila sebab nampak bas tggu kat luar. Dalam hati * Yay! Naik bas* Satgi keluar gate nampak Van putih depan bus stop -_- Pundek betul. Hahahaha. Patah seribu~

Then, sementara tuggu cikgu, kitorng borak dengan pakcik van tu. Cerita punya cerita Eva dengan Farah pulak tak ketip kuku -.- Haiyo. Farah cari cikgu, suruh tolong bawakan pengetip kuku tu. Dalam pukul 7.50 macam tu kitorng gerak. Lepastu, Eva suruh pakcik tu pasang Hitz.fm. Hahahahaha lol. Kami sakai dan kami tahu~ Nyanyi punya nyanyi. Satu lagu je. Yg lain semua DJ bercakap, berborak, iklan... Fewwww. Bosan punya pasal. Tkar Fly.fm pulak. Ahakzzz~ Lepastu dorng nyanyi. Tonight~ We are younggggggg~ Lol. K. Then jalan jam lagi memang.... Sabar jela. Hm. Panjang pulak jam dia. Kitorng sampai SMK COCHRANE pukul 8.30 macam tu ah.

Ha. Then masa dah masuk sekolah tu, aku nampak ade sorng lelaki ni. Aku cakap kat dorng semua. Eh, asal muka dia tu macam Syafiq Sani doh ._. Aku tengok lagi. Dorng semua pun tengok. Last last betul -_- Lahai. Syafiq Sani, Syafiq Elmey, Isyraq dengan Awisy ade kat situ. K lepastu p tukar pakai jersey... Saya Jersey number 9 ^.^V Tapi kalau boleh nak 7 or 13. Hm. Takdpt. Sebab dah ade org cop dulu. Bangang. Hahahah. Tandas perempuan kat situ.............................. Subahannallah!! Kotor gila nak mampus. Dengan Tah* dalam jamban. Weh sumpah geli doh. Busuk pulak tu. Astaghfirullahalazim' *geleng kepala* Terpaksa ah tukar sambil tutup hidung x( Lepas tukar pergi Warm up. Eva Captain. Fuyo. Untung ah. Hahaha.

Kitorng ade lima game. K. Banyak gila -_- Memula cikgu cakap ade 3 aje. Satgi smpai sana dia kata ade LLIMA. Mak aih and the worst part iz. Aku langsung tak pakai sunblock. Ha memang tu makan dia... Legammm. Mwahahahaha, tapi nasib baik semalam cuaca mendung and hujan. K tak panas. Wuuuuu~~ *dancing in the rain* Lol. K. First game lawan Cochrane, second game lawan Convent Peel Road third lawan Dato' Onn then lawan Seri Permaisuri last lawan Seri Tasik. And here's the score :-

SMK COCHRANE 0-3 SMK ALAM DAMAI
SMK CONVENT 1-0 SMK ALAM DAMAI
SMK DATO' ONN 0-2 SMK ALAM DAMAI
SMK PERMAISURI 4-3 SMK ALAM DAMAI
SMK SERI TASIK 2-1 SMK ALAM DAMAI

Not bad right. Well, nevermind. We've tried our best and I got to score two goals. Yay for me ^.^V *bangga seorang diri* Hihihihihi :3 Oh, and I forgot. Before lawan SMK Dato' Onn if tak silap. Kitorng p makan kedai mamak. Lol. So sakai~ Jauh pulak tu. Gila betul. The boys ah. Bawa kitorng p makan tanpa pengetahuan Cikgu Zafir. Then jalan punya jalan, lintas punya lintas. Sampai. Yang si Eva pulak tangan dia injured time lawan SMK Convent. Bengakak. Ape lagi? Mengalir air mata. Hahahaha. Ape pun tak boleh. Bila dah sampai area kedai mamak tu...... Astaghfirullahalazim' Serious ramai "Gro" Pondan pun ada. Ey. Geli doh. Dia try goda org depan depan. Mak aih ._. Yg ade sorng ni, asyik lalu lalang depan kitorng. K.

Tapi aku tak makan. Aku tolong suapkan Eva makan aje. Lol. Sweet kan?! Hahahah kau hado? :b Ye la. Eva mana boleh makan sendiri. Tangan dia injured. Tak boleh gerak. So, saya sebagai seorng sahabat yg baik.... * sila muntah* kena lah tolong en? Hahahaha. Lepastu kami pun beredar~ Balik sekolah Cochrane. Ade next match. Lawan lawan lawan sampai 7.05 macam tu ah. K time game last tu en. Lawan Seri Tasik. K perut aku senak gila nak mampus. Sebab kena lutut dengan budak Seri Tasik. Tajam betul lutut dia. Sampai tergolek aku. Hahaha. K serious. Senak gila. Then balik. Dalam van...... can't deny. Aku bengang gila dgn Shafiq Sani. Sakai betul. Dia suka cari gaduh dengan aku doh!!!! Weh benganggggggggggggggg. Hahaha. Phew, sampai SMK AD pukul 7.40 liddat~ Tggu ibu amik pukul 8 dah. Then ibu hantar kawan dia and Eva balik semua dah pukul 9. K.

What a tiring day -_- Hufffffffffff~ Panjangnyaaaa post kali ni :O Soghi to all semekad'ssssss student. We've tried our best. Hm. Btw, ada org kata cikgu Semekad langsung tak kasi semangat kat U15 girls. Ada tiga org cikgu kata "Perempuan takkan menang punya" Wataeff lah kan. Tak memberi semangat langsung!! Dah. iGeram. Okbai assalamualaikum. Oh and!! Today match untuk U15 and U18 boys. Goodluck you guys! :) Thank you for reading.
     to the top