DOUBLE-0 SEVEN

A day with my seniors n.nV
posted on Wednesday, May 30, 2012 at 8:31 PM | 0 cmnt/s

Hi, assalamualaikum *lambai* haritu (28/5) saya pergi Mid dgn senior saya. Pehhhh. Best gila okay. Hahaha. Semua sporting je. Except me. Huuuu v.v Hahaha apa boleh buat. This is me. So let it be. It was a tiring, wonderful, lol-ful day. We had so much fun. So, nak cerita dari awal lah en. Pagi pagi tu terus pergi rumah Una sebab dah ada orang rindu saya. Kan Opie kan? Hahahaha. Duduk kat rumah Una satu jam woi nak tggu dia siap -.- Padahal pakai selendang jewwwww. K. Hahaha, sementara tggu tu. Main ah dgn baby dia. Eh. I mean kucing dia. Then cerita dgn babyz saya and Una. Borak borak. Kacau kacau Opie sikit. Hahaha then amik Sha. Terus pergi KTM. I feel like dying tggu ktm tu nak smpai. Thank god Shalieza bawa phone dia. Wuuuuuu twitter jela. Hahaha.

Dah sampai tu kitorng berempat jejalan dulu. Makan angin. Lol. K. Lepastu pergi BR *ExcitedExpressionOn* Hahahaha. First time makan baskin robbins macam ni ah u.u What a sadlife I have. Hahahaha. Mencekik darah jugak lah. But nvm. Worth it. Sedap gila punya gila punya gila nak meninggal. Umphhhh. Hahahaha. Mmmm kainyaaa. K. Beberapa minit kemudian Wak Joyo datang. Hahahahaha. Dgn buah hati Una yg kononnya tak ikut. Puih. Sembang lebih. Hahaha. Oh and the best part is, I met my future husband! *Mukacair.jpg* Hahaha. K aku dgn Opie boleh lagi stalk dia. Omg. Thick eyebrows, simple dress up, black hair, white. Oh lupa nk kasi tau. He's not Malaysian. Hahaha. Dia omputeh. Lol. K. Rugi tak cakap Hello. Duh. Menyesal *pasang lagu patah seribu* #TeenagersProblem Eh? Kk.

A few minutes later...... The dua mak datin arrived. We greet each other. Salam tengah tengah laluan shopping mall tu buat muka selamber n.nV Hahahahaha. Then pergi booking ticket and lain lain semuaaaaaaaaaaa baru pergi food court. Tggu dua mak datin berbadan kecik ni melahap tak ingt dunia. Hahahaha tangki apa lah dorng guna ni. Badan kecik tapi makan.... Ha amik. Kemain lagi. Lol. K. Hahaha. Lepastu masuk wayang.... Cerita Men In Black III K best gila! Wuhuuuuu. Hahahaha and you know whats annoying? Azri -.- Damn annoying lah dia. Hahahaha gelak tak ingt dunia hentak hentak kaki bagai nak roboh seat tu. Ilek ilek sudah lah.

Lepas tgk wayang pergi Mcd and yeah. Aku dipinggirkan. Ah kisah apa, aku pergi jalan sorng sorng kat situ. Lepastu jumpa pulak A.Ann's ha beli ah. Hahaha. Wuuu nikmat makan sesorng. Then time balik, naik ktm. Weh sumpah aku takkan naik ktm dah. Macam sardin! Cis. Paling tak boleh bela. kitorng yg girls ni main lari lari berebut nak masuk. Hahahaha. Sekejap pintu kiri sekejap pintu kanan. Lepastu tolakkkkk, tolakkkkkk ha and again. Aku yg ketinggalan. Semua dah masuk. Aku je tak masuk. K. Wa dah berdebar habis (~._.)~ Satgi sumbat punya sumbat lepas jugak. Whewwww n.nV menyesal balik time org balik kerja. Hahaha. So, here's some pictures. tengok jela. Malas nak type. Penat. Bye. Assalamualaikum. See you on twitter! Thank you ^^V


SO VELIII THE COMEL. HAHAHAHA :B
JUST TWO OF THEM
REDQUEEN VERSI MICKEY MOUSE ^^V
SIAPA YANG TAKDA? :O 
SEBENARNYA TIME NI BARU LEPAS JUMPA MY FUTURE HUSBAND.
HAHAHAHA x)

OKAY, I JUST LOVE DIS ONE. 

KAK UNA, KAK AINY, OPIE AND SHALIEZA

YAP. THEY'RE CRAZY TO THE MAX. 
MMMM DAPNYEEWWWWWW. HAHAHAHA UGH.
NIKMAT FIRST TIME MAKAN BR :b
KO HADOOO?


     to the top